Biotina për rritjen e flokëve: Dozimi dhe efektet anësore

Biotina për rritjen e flokëve: Dozimi dhe efektet anësore

Biotina është një vitaminë thelbësore B që ndihmon trupin të marrë energji dhe lëndë ushqyese nga karbohidratet, proteinat dhe yndyrnat. Disa njerëz rekomanduan biotin për të ndihmuar rritjen e flokëve, por nuk ka prova klinike për ta mbështetur këtë.

Biotina është një vitaminë kritike për funksionin trupor. Shumë ushqime – përfshirë të verdhën e vezëve, arrat dhe bishtajoret – përmbajnë sasi të vogla të biotinës. Bakteret në zorrën e madhe prodhojnë gjithashtu biotin. Read more “Biotina për rritjen e flokëve: Dozimi dhe efektet anësore”

Bipolar dhe COVID-19: Këshilla për menaxhimin dhe si të përballoni

Bipolar dhe COVID-19: Këshilla për menaxhimin dhe si të përballoni

çrregullimi bipolar është një gjendje e rëndë e shëndetit mendor në të cilin disa individë përjetojnë periudha alternative të niveleve të larta të energjisë dhe humor jashtëzakonisht të ulët. Njerëzit me çrregullim bipolar mund ta gjejnë Pandeminë Covid-19 dhe bllokimin që rezulton të jetë veçanërisht sfidues për të menaxhuar. dhe depresiv. Kohëzgjatja e këtyre gjendjeve mendore dhe sa shpejt ato kalojnë mbrapa dhe me radhë ndryshojnë në varësi të formës specifike të çrregullimit bipolar. Read more “Bipolar dhe COVID-19: Këshilla për menaxhimin dhe si të përballoni”

Pruebe la avena para el desayuno, la merienda en las palomitas de maíz y cambie a Brown Rice.

Pruebe la avena para el desayuno, la merienda en las palomitas de maíz y cambie a Brown Rice.

Publicado el 26 de marzo de 2020

Actualizado el 13 de octubre de 2020

Los granos integrales están en todas partes: en cereales de desayuno, panes, guarniciones como platos de granos y pastas, sopas, sopas, sopas, sopas, sopas bocadillos y productos horneados. Con tal disponibilidad y las buenas noticias sobre sus beneficios para la salud, pensaría que todos cumpliríamos con nuestra recomendación para tres porciones de granos enteros al día. Read more “Pruebe la avena para el desayuno, la merienda en las palomitas de maíz y cambie a Brown Rice.”

Pruebe estos consejos y hágame saber cómo funciona para usted.

Pruebe estos consejos y hágame saber cómo funciona para usted.

Pizza de corteza de papa con tempeh y greens Easy Cheerios ™ Treats

Post Navegation

Pizza de corteza de papa con tempeh y greaseSeasy Cheerios ™ Traks

Tome un viaje recreativo sano y sin estrés, ya sea que su modo sea a través de automóvil, RV, remolque, campista o tienda de campaña, con estos 8 consejos de alimentación saludable para viajes por carretera de expertos en alimentos y nutrición.

¡El aire libre está llamando! Qué mejor manera de tomar unas vacaciones, mientras se mantiene sano y sano, ahorrando dinero y ver más de su propio hermoso país. Read more “Pruebe estos consejos y hágame saber cómo funciona para usted.”

Our Store

We promise we’ll get back to you promptly– your gifting needs are always on our minds!

Monday – Saturday 8Am – 6Pm 

Copyright© 2021 DewDropskkdi  All Rights Reserved.

Add to cart